Експрес онлайн

Пошук

ТЕХНОЛОГІЇ

5 червня 1819 року народився Джон Кауч Адамс - британський математик і астроном, відомий тим, що першим відкрив Нептун.
5 червня 1977 року в продажі з'явився перший персональний комп'ютер Apple II.

Сирник, борщ і бургери: українські зірки розповіли, що замовляють у ресторанах та готують удома

19.04.2018 17:09
Сирник, борщ і бургери: українські зірки розповіли, що замовляють у  ресторанах та готують удома
За даними Київського міжнародного інституту соціології, більшість українців надають перевагу домашній їжі. А 30% дорослих харчуються у кафе і ресторанах. Найчастіше обирають піцерії та кав'ярні. Експрес-онлайн з'ясував, що смакує відомим українцям.
 
Інеса Братущик, співачка, заслужена артистка України:
 
– Кілька разів на місяць із родиною ходимо у ресторан. Особливо любимо піцу. Часом замовляю доставку додому. Щоправда, якось чекала майже три години! Коли в дорозі, можу з'їсти хот-дог. Люблю й сама готувати, тому меню родини різноманітне: супи, запечене м'ясо, тефтелі, м'ясне суфле. А найбільше мені смакують спаржа, броколі, цвітна капуста і сирник.
 
Олександр Скічко, телеведучий, актор:
 
– Коли нема можливості нормально поїсти, краще харчуватися фаст-фудом, аніж бути голодним. Звісно ж, надаю перевагу домашній їжі. Улюблена страва – борщ, найкраще його готує мама. А сам готую рідко. Часто доводилося робити це у студентські часи, але зараз – ні. У ресторани також полюбляю ходити, наприклад у п'ятницю чи у вихідні. Так урізноманітнюю своє меню.
 
Ольга Харлан, українська фехтувальниця, олімпійська чемпіонка:
 
– Я дуже люблю смачно поїсти! (Сміється) Думаю, всі спортсмени люблять багато їсти. У моєму меню бувають навіть бургери, але дуже рідко. Раз на місяць можу сходити у ресторан. Та здебільшого харчуюся тим, що готую сама – паста, запечена риба, м'ясо. Коли їду на змагання чи збори, то надаю перевагу спортивному харчуванню – у раціоні салати, каші, курка.
 
Сергій Фоменко, фронтмен гурту "Мандри":
 
– Люблю домашню їжу, але оскільки вдома буваю дуже рідко, то доводиться їсти навіть фаст-фуд. Із моїм ритмом життя по-іншому не виходить. Для мене смачна вся їжа, яка добре приготована. І не важливо, чи це ресторан, чи бістро чи домашня кухня. Головне щоби було смачно. А серед улюблених страв – рибна юшка, моцарелла, або ж будь-який сир политий кленовим сиропом.
 
Головні новини за добу – в нашій щоденній розсилці y Telegram
 
Юлія ГОЛОДРИГА

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

Y

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter