Експрес онлайн

Пошук

ТЕХНОЛОГІЇ

Хоча молодь дедалі більше обирає Instagram, загалом йому все ще далеко до Facebook, пише
Команда американських дослідників навчила штучний інтелект розпізнавати фото, які були модифіковані в графічних редакторах.

Часнику не шкодуйте! Павло Зібров поділився рецептом своєї фірмової страви

16.04.2018 13:56
Часнику не шкодуйте! Павло Зібров поділився рецептом своєї фірмової страви

Головний вусань української естради вдома перетворюється на вправного кулінара. Не вірите? А дарма!

На початку сезону пікніків співак поділився у соціальній мережі рецептом власного плову. Свій пост артист ілюстрував знімком, на якому він у домашньому вбранні чаклує біля казанка.

"Як і обіцяв — рецепт мого фірмового плову! Будь-яке м'ясо треба підсмажити на олійці, у казанку на багатті. Потім підсмажити цибулю та натерту морквочку. Далі — засипати рис, залити водою з лавровим листочком, яка вже просолена та приперчена. Навіть можна купити в магазині готову приправу "Для плову".
 
Заливаємо водички на 2 пальці вище суміші, перемішуємо та ставимо на вогонь (30 хвилин). Зверху кидаємо кілька головок часнику та накриваємо кришкою. Через півгодини знімаємо з вогню та лишаємо на 15-20 хвилин, щоб настоявся. Ось і весь секрет!" — написав співак у соціальній мережі Instagram і додав улюблений хештег  #zibrembo.
 
 
Юлія СКОРИК

Якщо у Вас не відображаються фото чи відео, перейдіть, будь ласка, до повної версії сайту

Головні новини за добу — в нашій щоденній розсилці y Telegram

 

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

Y

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter