ТЕХНОЛОГІЇ

Раніше здавалося, що таке можуть собі дозволити тільки власники розкішних багатомільйонних вілл. Сьогодні ж усе набагато доступніше.
Вірус "Bad rabbit", що цього тижня атакував сайти Міністерства інфраструктури, київського метрополітену та аеропорту Одеси, заблокувавши їхню роботу, також використовував при підборі па

Від цього небезпечного захворювання вбереже червоне вино

15.11.2017 09:59
Від цього небезпечного захворювання вбереже червоне вино
На думку французьких вчених, у жінок з меншою ймовірністю розвивається діабет, якщо вони вживають помірну кількість червоного вина і темного шоколаду.
Ефект обумовлений вмістом в цих продуктах антиоксидантів, що володіють захисною дією проти діабету, пише Радіо Максимум.
 
У дослідженні фахівці протягом 15 років вивчали понад 64 тисяч жінок у віці від 40 до 65 років. Було встановлено, що жінки, які споживали велику кількість антиоксидантів, також виявлених в чаї, горіхах і чорниці, мали на 27% менше шансів піддатися діабету в порівнянні з тими, хто споживав антиоксиданти в найменшій кількості.
 
Дослідження показало, що 15% антиоксидантів надходять в організм з алкоголю – головним чином, при вживанні червоного вина. У зв'язку з цим вчені зробили висновок, що користь антиоксидантів, присутніх у вині, перевершує небезпеки споживання спиртного, але тільки за умови дотримання норми – півкелиха вина в день. Фахівці відзначають, що антиоксиданти захищають організм від окислювального стресу, який може привести до діабету.

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

Y

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter