ТЕХНОЛОГІЇ

Винахідник Єдлик Аньош створив самообертальні електромагнітні ротори. Після чого з'явилися громіздкі динамо-машини, які приводить у дію ремінна передача.

Кардіологи заявляють про надзвичайну шкідливість кокосового масла

19.06.2017 21:40
Кардіологи заявляють про надзвичайну шкідливість кокосового масла
Досить часто кокосове масло подається як корисний продукт, придатний для застосування в косметології та кулінарії. Однак останні дослідження Американської кардіологічної асоціації ставлять під сумнів користь кокосового масла. 
 
Отже, часте споживання кокосового масла підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Все очевидно: 82% жирів, що містяться в кокосовій олії, припадають на насичені жири. Ці жири, як відомо, сприяють утворенню відкладень в судинах, підвищують рівень "шкідливого холестерину", провокуючи хвороби серця і судин. 
 
Наприклад, у вершковому маслі 63% насичених жирів, яловичий жир містить 50% насичених жирів, свиняче сало - 39%. Кокосове масло обходить всіх конкурентів. Так як максимальна денна норма насичених жирыв для чоловіків становить 30 грамів, а для жінок - 20 грамів, лікарі радять обмежувати споживання масла, мучного, солодкого, шоколаду та жирного м'яса. Їх можна замінити авокадо, жирною рибою, горіхами, насінням льону, в яких містяться корисні жири.
 
 

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

A

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter