ТЕХНОЛОГІЇ

Камерафони – смартфони з потужною камерою. Однак для того, щоб конкурувати на сучасному ринку, треба пропонувати продукцiю, яка за своїми характеристиками переважає прилади iнших фiрм.
Історія із залученням величезних інвестицій для Харківського авіазаводу від американської компанії отримала несподіване продовження.

Кардіологи заявляють про надзвичайну шкідливість кокосового масла

19.06.2017 21:40
Кардіологи заявляють про надзвичайну шкідливість кокосового масла
Досить часто кокосове масло подається як корисний продукт, придатний для застосування в косметології та кулінарії. Однак останні дослідження Американської кардіологічної асоціації ставлять під сумнів користь кокосового масла. 
 
Отже, часте споживання кокосового масла підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Все очевидно: 82% жирів, що містяться в кокосовій олії, припадають на насичені жири. Ці жири, як відомо, сприяють утворенню відкладень в судинах, підвищують рівень "шкідливого холестерину", провокуючи хвороби серця і судин. 
 
Наприклад, у вершковому маслі 63% насичених жирів, яловичий жир містить 50% насичених жирів, свиняче сало - 39%. Кокосове масло обходить всіх конкурентів. Так як максимальна денна норма насичених жирыв для чоловіків становить 30 грамів, а для жінок - 20 грамів, лікарі радять обмежувати споживання масла, мучного, солодкого, шоколаду та жирного м'яса. Їх можна замінити авокадо, жирною рибою, горіхами, насінням льону, в яких містяться корисні жири.
 
 

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

A

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter