Куди пливе гривня?

Подробиці
Фото ілюстративне: wikimedia.org

Розвідки країн Євросоюзу попередили, що російська влада може готувати диверсії у країнах Європи. У планах - операції “з високим потенціалом завдання збитків”.

05.05
Подробиці
Фото: wikimedia.org

Військовий експерт та колишній посадовець Пентагону Стівен Брайєн стверджує, що перша група Іноземного легіону вже перебуває в Україні. Французькі військові нібито дислокуються поблизу фронту.

05.05
Подробиці
Фото з Telegram

У Курській області (РФ) велика група російських військових потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Перед тим вони скуштували великодні гостинці від місцевих мешканок.

05.05
Подробиці
Окупанти обстріляли Харків на Великдень: багато постраждалих (відео)

Росіяни обстріляли центр Харкова. Постраждали люди, також пошкоджені багатоквартирні будинки та автомобілі.

05.05
Подробиці
Скрін з відео

Великдень став останнім днем життя для українця, який став на бік росіян і допоміг їм організувати катівню в окупованому Бердянську. Є інформація, що автівку зрадника підірвали партизани.

05.05
Cтиль життя
Фото instagram.com

Сходження одного нашого альпініста ледь не закінчилося трагедією.

05.05
Подробиці
Фото: Генштаб ЗСУ

НАТО у дуже конфіденційний спосіб і без офіційних комунікацій встановило щонайменше дві червоні лінії, за якими може бути пряме втручання війну в Україні.

05.05
Подробиці
Фото: wikipedia.org

Учора, 4 травня, 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка збила ворожий літак Су-25. У Сухопутних військах мають свою ППО, яка змогла знищити повітряну ціль.

05.05
Подробиці
Фото: facebook.com/10brygada

Свято Воскресіння Христового відзначають сьогодні в Україні. Святкують його і воїни ЗСУ на фронті: під звуки ворожих обстрілів, в окопах і щохвилини ризикуючи життям.

05.05
Подробиці
Фото: Генштаб ЗСУ

Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що поставки та озброєння, схвалені Конгресом, можуть допомогти зупинити російські завоювання.

05.05
Подробиці
Фото: t.me/landforcesofukraine

Україна святкує Воскресіння Христове. Зі святом українців привітали політичне та військове керівництво, зазначивши, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Українська Перемога.

05.05
Спецтема
Фото ugcc.ua

З якими настановами звернулися до українців Предстоятель Православної Церкви України та Глава Української Греко-Католицької Церкви?

05.05
Подробиці
Фото: wikimedia.org

Глава МЗС Польщі наголосив, що Євросоюз має приховувати свої наступні кроки від Путіна. “Ми не показуємо своїх карт”, - сказав Радослав Сікорський.

04.05
Подробиці
Фото: nexta_live

Військовий, який розстріляв шістьох інших окупантів, втік зі зброєю. Інцидент трапився на території тимчасово окупованої Донецької області.

04.05
Подробиці
Фото: wikimedia.org

Експрезидент США Дональд Трамп знає, як мирним шляхом закінчити війну в Україні. Однак політик не буде розголошувати свою стратегію до президентських виборів у країні.

04.05
Подробиці
Фото з Telegram-каналу ASTRA

Великі втрати російської армії на війні в Україні стає все важче приховати - на головному військовому цвинтарі вже майже не залишилося місця для нових поховань. Окупанти планують розширити його ще на кілька гектарів.

04.05
Подробиці
Фото: facebook.com/lvivobltck

У Генштабі ЗСУ пояснили, яку інформацію будуть перевіряти представники ТЦК та СП (Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки), зупинивши чоловіка на вулиці. “Питань не буде”, якщо громадянин оновить дані.

04.05
Cтиль життя
Фото із сторінки Сухополов'янської ОТГ у facebook

Експонати - речі із спорожнілих сільських хат - нині зберігають у приміщенні недіючої школи.

04.05
Подробиці
Фото Генштабу ЗСУ.

Розвідка Великої Британії спрогнозувала великі втрати російської армії у війні в Україні. За даними відомтсва, російське військо з початку повномасштабного вторгнення втратило 465 000 осіб. Генштаб ЗСУ пише про 473 400 ліквідованих окупантів.

04.05
Подробиці
Фото Міноборони РФ.

Росія має плани піти на великі міста України, але наразі не має ударних угруповань, переконаний Директор New Geopolitics Research Network. Тим часом, президент Зеленський застеріг, що РФ готує новий наступ.

04.05
Люди і проблеми
Фото unsplash.com

На думку експертів, тенденція до збільшення кількості розлучень, ймовірно, залишиться.

04.05
Подробиці
Скріншот з відео

Стрілянина біля військкомату. Група ромів заблокувала виїзд з місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК), бо військкоми нібито хотіли мобілізувати їхнього хворого односельця.

04.05
Подробиці
Фото DeepState.

Аналітики зафіксували просування ворога в Донецькій області. Яка ситуація на фронті.

04.05
Подробиці
Фото з Вікіпедії.

За даними Politico, перше місце в списку бажань України щодо військової допомоги протягом останніх місяців посідає американський безпілотник-розвідник MQ-9 Reaper. Які його характеристики.

04.05
Подробиці
Фото: АрміяІнформ

Втрата цього міста відкриє ворогу шлях до решти населених пунктів неокупованої Донеччини.

03.05
Подробиці
Фото: AP

Підтримка України Лондоном і Парижем не дає спокою кремлівським злочинцям.

03.05
Подробиці
Фото: GETTY IMAGES/SERGEI SUPINSKY

Ділки наживаються з бюджетних грошей на асфальтуванні доріг, закупівлі вікон та інших роботах.

03.05
Подробиці
Фото ДБР.

Трьох столичних депутатів, а також помічника депутата обвинувачують в ухиленні від несення обов'язків військової служби, а керівника апарату Київської міської військової адміністрації – у сприянні в ухиленні. Також проблеми із законом має командир військової частини.

03.05
Подробиці
Фото з Інстаграму Євгена Шумілова.

На фронті трагічно загинув відомий український актор Євген Шумілов. Він із перших днів російського повномасштабного вторгнення захищав Україну.

03.05
показати більше