"Справа на мільярд": нові факти шокують

Подробиці
Фото Міноборони РФ.

У Росії аж на 900 відсотків збільшилася кількість вбивств, які скоїли військові, констатує Міноборони Великої Британії. Раніше відомство повідомляло про рекордне дезертирство в армії РФ.

27.04
Подробиці
Фото Генштабу ЗСУ.

Українські бригади насилу утримують оборонні позиції під безперервними обстрілами, пише Forbes. Видання попереджає про ризик відступу від Очеретиного, але назвало сценарій, за яким ЗСУ можуть виграти важливу битву.

27.04
Подробиці
Фото Поліції Київської області.

Педагог із ножем напав на своїх колишніх учнів, унаслідок чого один із них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві.

27.04
Подробиці
Фото з Вікіпедії.

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон зробила скандальну зачву. Вона висловила повідомила, що насправді Верховною Радою керує не Руслан Стефанчук, а призначений Офісом президента В'ячеслав Штучний.

27.04
Подробиці
Фото ДСНС

Україна хоче перевірити, яка кількість чоловіків призовного віку перебуває за кордоном, повідомив посол у Польщі. Водночас він заявив, що наразі Україна не зверталася до Польщі за допомогою у поверненні чоловіків призовного віку.

27.04
Подробиці
Фото: armyinform.com.ua

Правник назвав категорії громадян, які обов'язко пройдуть перевірку.

27.04
Люди і проблеми
Фото unsplash.com

Порівняно з минулим роком яйця подешевшали аж на 35%, а ціни на масло зросли на 13%

27.04
Подробиці
Скрін з відео

В ніч на 27 квітня дрони-камікадзе вразили приміщення, де зберігалося військове обладнання окупантів. У мережі показали відео наслідків атаки.

27.04
Життєві історії
Фото Надії Нестерчук

Найстаріше подружжя з Хмельниччини поділилося секретами щасливого сімейного життя.

27.04
Подробиці
Фото: armyinform.com.ua

На війні загинув журналіст, військовослужбовець ЗСУ, бойовий медик стрілецького батальйону Андрій Топчій. Захисник воював з окупантами 10 років, а в своїх текстах викривав імперські амбіції РФ.

27.04
Подробиці
Фото зі сторінки МВС у Telegram

У ніч на 27 квітня окупанти знову гатили по енергетичній інфраструктурі. Під удар потрапили чотири ТЕС у трьох областях - Дніпропетровській, Львівській та Івано-Франківській. Поліція показала фото.

27.04
Подробиці
Фото: t.me/vchkogpu

В ніч на 27 квітня Краснодарський край РФ атакували дрони. Російські Telegram-канали повідомили про влучання та пожежу на нафтопереробному заводі ТОВ "Слов'янськ ЕКО" біля міста Слов'янськ-на-Кубані. Також пишуть про полум'я в районі одного з аеропортів.

27.04
Подробиці
Фото ілюстративне: armyinform.com.ua

В ніч з 26 на 27 квітня Росія обстріляла Україну крилатими та гіперзвуковими ракетами. Атака проводилася у дві хвилі: перша була ввечері, друга - перед світанком.

27.04
Подробиці
Ракети для NASAMS, фото з відкритих джерел

Глава Пентагону Ллойд Остін анонсував виділення 6 мільярдів доларів на закупівлю зброї для України. Він зазначив, що за ці кошти США закуплять зброю, яка виробляється у їхній країні.

26.04
Подробиці
Фото: telegram.org

У місті Бровари Київської області нетверезий голова райдержадміністрації Володимир Майбоженко влетів у натовп людей. Постраждали четверо людей, в тому числі одна дитина.

26.04
Подробиці
Фото: istories.media

Уповноважена з прав дитини в РФ Марія Львова-Бєлова, ордер на арешт якої видав суд в Гаазі, разом зі своєю сестрою вивозять недієздатних українців з окупованих територій. Роблять це проти їхньої волі. Такі дії є воєнним злочином.

26.04
Подробиці
Скриншот з відео

Міністр внутрішніх справ Польщі Марцін Кервінський повідомив, що за кілька днів буде подана нова редакція закону про допомогу громадянам України, які перебувають у Польщі.

26.04
Подробиці
Колаж Експресу

Евакуація лікарень відбувається у Києві сьогодні, 26 квітня. Причиною таких подій стала загроза удару, озвучена керівником білоруського КДБ. За його словами, у двох лікарнях, одна з яких – дитяча, "ховаються поранені військові", тож медзаклади є ціллю для ударів.

26.04
Подробиці
Фото: wikipedia.org

Перші пілоти для винищувачів F-16 та допоміжний персонал почнуть прибувати в Україну одночасно із самими літаками. Про це повідомив очільник Пентагону Ллойд Остін під час віртуального засідання контактної групи з питань оборони України ("Рамштайн").

26.04
Cпорт
Фото facebook.com/minmolodsport

Збірна України з тхеквондо на турнірі Galeb Belgrade Trophy - Serbia Open загалом здобула одну золоту й три бронзові медалі.

26.04
Подробиці
Скірн з відео ГУР, фото: Telegram-канал Сирена

Окупанти використовували цей гелікоптер для авіапідтримки своєї армії.

26.04
Люди і проблеми
Фото Ярослава СТАНЧАКА

Прилади обліку, які вчасно не пройшли метрологічну повірку, зніматимуть з абонентського обліку.

26.04
Подробиці
Фото: wikimedia.org

За даними німецької газети Deutsche Welle, українським біженцям не потрібно буде мати дійсний паспорт для продовження посвідки на тимчасове проживання в Німеччині.

26.04
Подробиці
Британська розвідка оприлюднила погані новини з фронту: окупанти захопили кілька поселень

Попри втрати російські війська захопили кілька населених пунктів, що розташовані на захід від Авдіївки. Напрямок залишається одним з найгарячіших на фронті.

26.04
Політика
Фото depositphotos.com

Для американців підтримка Ізраїлю є очевидною, а в Україні зовсім інша історія відносин зі США, - експерти.

26.04
Подробиці
Фото зі сторінки Альони Нестеренко у Facebook

Школярі малювали і розповсюджували у навчальному закладі символіку окупантів. Матір одного з учнів, який навчається у школі, забила тривогу. Батьки інших дітей почали їй погрожувати і виганяти з країни.

26.04
Подробиці
Фото: facebook.com/sadkvilinskogo

Фермерське господарство "Сад Квілінського" повідомило, що більше не буде вирощувати й продавати квіти. Троянди, які вирощував загиблий захисник, купували люди з різних куточків України.

26.04
Подробиці
Фото: Офіс Генпрокурора

Виявляється, що у справі розстрілу поліцейського екіпажу на Вінничині є ще один фігурант.

26.04
Люди і проблеми
Фото pixabay.com

Це передбачає ухвалена урядом постанова №279. Підвищення відбувається автоматично.

26.04
Подробиці
Фото: REUTERS

Очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський заявив, що зараз не Європа має боятися Путіна, а навпаки.

26.04
показати більше