Експрес онлайн

Пошук

ТЕХНОЛОГІЇ

Хоча молодь дедалі більше обирає Instagram, загалом йому все ще далеко до Facebook, пише
Команда американських дослідників навчила штучний інтелект розпізнавати фото, які були модифіковані в графічних редакторах.

Запашне варення з білої акації

05.06.2017 16:01
Запашне варення з білої акації
Цю рослину активно використовують у народній медицині. Вона чинить протизапальну дію, лікує жіночі хвороби та захворювання травного тракту.

Багато хто недолюблює білу акацію, адже вона дуже яскраво пахне. Але якщо вам подобається її аромат, то спробуйте закупорити його у банки і зберегти на довгі місяці.

Виявляється, з квітів акації, так само як з кульбаби, варять варення. Воно не просто смачне, а й наділене лікувальними властивостями. 

Ось рецепт!

Інгредієнти:

Квітки акації - 1 кг.;

Вода - 1 літр;

Цукор - 1,5 кг.;

Лимон - 2 шт.

Приготування:

Підготувати акацієві квітки, тобто очистити від плодоніжок, промити чистою водою і пробланшувати. Лимони потрібно нарізати дрібними кубиками разом з шкіркою, потім помістити їх в ємність разом з акацією і проварити на повільному вогні впродовж 15-20 хвилин. Отриману суміш потрібно залишити приблизно на 24 години настоюватися в темному і сухому місці.

Після цього слід ретельно процідити суміш через дрібне сито, відтиснути залишки пелюсток або лимонної шкірки, всипати цукор і поставити на повільний вогонь. Готується варення з квіток білої акації і лимона не менше 40-45 хвилин. Далі можна помістити варення у заздалегідь підготовлені банки і закатати кришками.

За матеріалами сайту Жіночий порадник

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

b

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter